Over de brocante adressenEen klein stukje over de verschillende brocante adressen die tijdens de Brocante route Ommen zijn geopend!  

Onder de appelboom brocante en theetuin
Onder de appelboom brocante en theetuin ligt in een bosrijke omgeving. In de theetuin staat een pipowagen, deze hebben we helemaal opgeknapt en staat vol met brocante. We vinden het erg leuk om brocante markten af te struinen, op zoek naar mooie vondsten. Op een gegeven moment hadden we zoveel verzameld dat we met onze brocante en theetuin zijn begonnen! Bij ons vind je iedere keer weer andere spullen. Oud keukengerei, linnengoed, servies, meubeltjes en woonaccessoires. De brocante komt overal vandaan, voornamelijk uit Frankrijk, België en Nederland. Unieke spullen waar je hart snelller van gaat kloppen! In de theetuin kun je natuurlijk heerlijk genieten met een kopje thee (of koffie natuurlijk) met wat lekkers.

't Schuurtje
In en rond ‘t Schuurtje vind je betaalbare brocante. Het aanbod loopt uiteen van serviesgoed tot koffers en van emaille tot kastjes. Elke laatste zaterdag van de maand ben je welkom tussen 10.30 en 16.00 uur. Onder het genot van een (gratis) kopje koffie/thee en iets lekkers kun je gezellig rondkijken tussen de diverse spullen. Mocht je liever een andere keer langs willen komen, dan is dit natuurlijk geen probleem, stuur gerust een berichtje.
www.mijnwebwinkel.nl/winkel/schuurtje

Idylle brocante & tea 
Hou je van brocante in een idyllische setting, dan ben je bij ons aan het juiste adres! In onze brocante ingerichte tuin kun je snuffelen tussen romantisch, stoer, shabby chic, retro en vintage brocante. We vinden het heerlijk om allerlei marktjes, brocantes, fairs en kringlopen af te struinen en vervolgens onze vondsten met jullie te delen.  Deze schatten ontdekken wij in Nederland, maar ook tijdens onze vakanties in Frankrijk, Belgie, Engeland, Zweden en Denemarken. Verder staan er, verspreid door de tuin, zitjes waarop je kunt genieten van een brocante tea; koffie of verse kruidenthee met zelfgebakken (h)eerlijke lekkernijen. Op vrijdag serveren wij van 17.30-19.30 ook tapas; welkom!

De Klaproos
In het centrum van Ommen zit de Klaproos met de mooiste tweedehandskleding.
Sids een aantal jaren verkopen wij ook brocante en retro spulletjes. Mooie doorleefde artikelen
met een verhaal. Wij zijn open van dinsdag t/m zaterdag.
U bent altijd welkom om gezellig te komen neuzen.

Stichting De Husselmus
De Husselmus is een snuffelwinkel met brocante, curiosa, vintage, retro en home-deco. In de sfeervolle winkel in het centrum van Ommen is van alles te koop dat door webwinkels, particulieren en ambachtslieden wordt gemaakt of verzameld. De Husselmus is als een kleurrijke, overdekte en permanente fair met een breed assortiment en een sterk wisselende collectie. Je kunt bij ons een schap huren om jouw mooie spulletjes te verkopen of lekker rond te snuffelen in onze shop-in-shop, waar je unieke stukken tegenkomt voor elke smaak en elke portemonnee.
Openingstijden: di-za van 10-17 uur. Welkom!
www.dehusselmus.nl

Beau Bibelot
Met heel veel plezier gaan wij regelmatig op zoek naar adressen waar we leuke “bibelots”( snuisterijen, meestal kleine spullen) kunnen vinden.
Het liefst zoeken we die in Frankrijk, waar we altijd weer onze ogen uitkijken naar alles wat er wordt aangeboden.
Een zwak hebben we voor serviesgoed en glaswerk, maar regelmatig vallen we ook voor andere zaken, zoals kistjes, bakvormen, beeldjes, kleedjes, kannen en pannen van email en soms zelfs een stokbroodkast of een mooie, oude fiets.
Kortom er is van alles te vinden bij Beau Bibelot!

Old Days
Old days is een webshop vol met brocante, vintage en retro artikelen.
Wil je de spullen graag bekijken? Je bent van harte welkom op onze fysieke locatie waar je op afspraak terecht kunt. Het hele jaar door gaan we op zoek naar de mooiste brocante, gave retro spullen en bijzondere artikelen met een vintage design.
Zoek je zelf iets bijzonders? Geeft het aan ons door en we zoeken vrijblijvend mee! Op onze Facebook pagina vind je het laatste nieuws, nieuwe vondsten en de extra openingsdagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten