Over de adressen

 

Een klein stukje over een aantal adressen die tijdens de Brocante route Ommen zijn geopend!  

 

 

Idylle brocante & tea 
Hou je van brocante in een idyllische setting, dan ben je bij ons aan het juiste adres! In onze brocante ingerichte tuin kun je snuffelen tussen romantisch, stoer, shabby chic, retro en vintage brocante. We vinden het heerlijk om allerlei marktjes, brocantes, fairs en kringlopen af te struinen en vervolgens onze vondsten met jullie te delen.  Deze schatten ontdekken wij in Nederland, maar ook tijdens onze vakanties in Frankrijk, Belgie, Engeland, Zweden en Denemarken. Verder staan er, verspreid door de tuin, zitjes waarop je kunt genieten van een brocante tea; koffie of verse kruidenthee met zelfgebakken (h)eerlijke lekkernijen. 
www.idyllebrocanteentea.nl  

 

Stichting De Husselmus
De Husselmus is een snuffelwinkel met brocante, curiosa, vintage, retro en home-deco. In de sfeervolle winkel in het centrum van Ommen is van alles te koop dat door webwinkels, particulieren en ambachtslieden wordt gemaakt of verzameld. De Husselmus is als een kleurrijke, overdekte en permanente fair met een breed assortiment en een sterk wisselende collectie. Je kunt bij ons een schap huren om jouw mooie spulletjes te verkopen of lekker rond te snuffelen in onze shop-in-shop, waar je unieke stukken tegenkomt voor elke smaak en elke portemonnee.
Openingstijden: di-za van 10-17 uur. Welkom!
www.dehusselmus.nl  

 

Onder de appelboom brocante en theetuin
Onder de appelboom brocante en theetuin ligt in een mooie bosrijke omgeving. In de theetuin staan een theehuis en een prieeltje. We vinden het altijd erg leuk om markten af te struinen, op zoek naar mooie vondsten. Op een gegeven moment hadden we zoveel verzameld dat we met onze theetuin zijn begonnen! Bij ons vind je iedere keer weer andere spullen. Oud keukengerei, linnengoed, servies, meubeltjes en woonaccessoires. De brocante, retro en vintage spullen komen overal vandaan, voornamelijk uit Frankrijk, België en Nederland. Unieke spullen waar je hart sneller van gaat kloppen! In de theetuin kun je natuurlijk heerlijk genieten met een kopje thee (of koffie natuurlijk) met wat lekkers.
www.brocante-theetuin.nl  


Siezel Vintage
Ben je op zoek naar meubels, decoratie, servies en andere spullen uit de jaren 60/70/80 dan ben je bij ons aan het goede adres! Mijn man en ik verkopen allerlei vintage waar ons oog op is gevallen. Veel van de meubels zijn weer door ons in originele staat hersteld. Normaal verkopen wij via Instagram en Facebook, maar speciaal voor deze vintage brocante route toveren we onze woonkamer om tot de Siezel Vintage shop! We pakken onze opslag leeg en ons huis vol. Kom speuren tussen al onze vondsten! De koffie staat klaar! 
https://www.instagram.com/siezelvintage/ 

2 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dag, bedankt voor het bericht. Wat leuk! Heeft u misschien wat meer informatie en foto's voor ons? Groeten Geke en Maaike, Onder de appelboom brocante en theetuin - info@brocante-theetuin.nl

      Verwijderen